ΓΤΤ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Έγκριση επένδυσης 6,5 εκατ. ευρώ για την ΕΒΟΛ


 
Στην Αττική αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας θα επεκτείνει μέσα στους επόμενους μήνες τα δίκτυα διανομής των γαλακτοκομικών της προϊόντων η ΕΒΟΛ, μετά τις νέες προοπτικές που διανοίγονται για τη γαλακτοβιομηχανία από την κατασκευή του νέου εργοστασίου.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου και της ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος, προχθές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εγκρίθηκε στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»το επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΒΟΛ ύψους 6,5 εκ. ευρώ.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ο κ. Πρίντζος ανέφερε ότι στο ποσό αυτό υπάρχει επιδότηση 45% και το υπόλοιπο ποσό θα το καταβάλει εξ ιδίων πόρων η ΕΒΟΛ χωρίς δανειακά κεφάλαια.
Η επένδυση ξεκινάει άμεσα, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου και σε σύντομο χρονικό διάστημα
αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το τμήμα εμφιάλωσης του εργοστασίου καθώς η ζήτηση αλλά και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και το υπάρχον εργοστάσιο για να ανταποκριθεί, δουλεύει επί 24ώρου βάσεως.
Με τη νέα μονάδα, που ο κ. Πρίντζος εκτίμησε ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα οκτώ μηνών, η ΕΒΟΛ θα επεκτείνει τα δίκτυα διανομής της στην Αττική αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς η ζήτηση των γαλακτοκομικών της προϊόντων είναι πολύ μεγάλη.

http://www.paseges.gr/portal/cl/co/aab3daf4-36ed-4411-884f-aeef71c028f2