ΓΤΤ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλα τα μάτια του Κουρή και άλλα της «Κόντρας»

Φαίνεται πως κάτι έχει το όνομα «Κόντρα». Δεν εξηγείται αλλιώς που διάφοροι από το χώρο των αστικών ΜΜΕ προσπαθούν να το αρπάξουν και να το χρησιμοποιήσουν, μολονότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή εδώ η εφημερίδα κυκλοφορεί μ’ αυτό το όνομα από το 1996.
Αρχικά ήταν ο Κακαουνάκης, που ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει εφημερίδα με το όνομα «Κόντρα». Αυτός δεν θέλησε να μπλέξει, γι’ αυτό και την τελευταία στιγμή εγκατέλειψε την ιδέα και ονόμασε τη φυλλάδα του «Στο καρφί». «Δεν θα κάνω μαλακίες», μας είχε πει τότε σε τηλεφωνική
επικοινωνία που έγινε με δική του πρωτοβουλία.
Υστερα ήρθε ο αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, που εξέδωσε τη λαθρόβια «Πολιτική Κόντρα», εν γνώσει του ότι υπάρχει πρόβλημα. Αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε σε νομικά μέσα και κερδίσαμε, αν και στο μεταξύ η λαθρόβια φυλλάδα είχε κλείσει.

Τώρα έρχεται ο Κουρής και στήνει «Kontra Channel», προκαλώντας εκ νέου σύγχυση. Αρκετοί φίλοι, έχοντας ακούσει μόνο το όνομα του νέου καναλιού, μας τηλεφώνησαν για να ρωτήσουν αν έχουμε καμιά σχέση. Φυσικά και δεν έχουμε. Τι σχέση θα μπορούσαμε να έχουμε εμείς με τον Κουρή, τη δημοσιογραφία του και τις μπίζνες του; Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό.

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=5057&cat_id=19