ΓΤΤ


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Auto Μπούγος .. Γαστούνη

Οι έλληνες έχουμε πάρει δάνεια για αγορα αυτοκινήτων 8 δις ευρω. Ειναι γνωστό σε όλους μας πως σε κάθε κατσικοχώρι, μπορεί να μην υπάρχουν δρόμοι, τα σκουπίδια να είναι στη μέση του δρόμου και οι κάτοικοι με το ζόρι να καταφέρνουν να επικοινωνήσουν στην ελληνικη ΑΛΛΑ.. πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε μια μερσεντε.. να δείξουμε για να ζηλέψει ο γείτονας. έτσι παρατηρείται το φαινόμενο, να συναντάμε ξαφνικά σε κάτι απίθανα μέρη.. πανακριβες μερσεντε, ολοκαινουργιες πόρσε, φτιαγμένες μπέμπες κτλ.  Ένας όμως συμπατριώτης μας νομίζω πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας περίτρανα πώς αναπτύσσεται η ελληνική ύπαιθρος. Έμπορος αυτοκινήτου στην Αμαλιάδα Ηλείας (η οποία από όσο γνωρίζω παράγει φράουλες και τσιγγάνους) έχει προς
πώληση μια μερσεντε SLR(!). Να διευκρινήσω πως το αμάξι κοστίζει καινούργιο από 600,000 - 750.000 € (όσο μια τριόροφη οικοδομή)... και το πουλαει.... στην αμαλιάδα..... ηλείας.. εκει που βγαίνουν οι φραουλες..


Υ.Γ. για να δέσει το γλυκό, κοιτάξτε στις φωτο με πόση αισθητική αρτιότητα έχει τοποθετήσει ο εν λόγω έμπορος (ή μαλλον ο πρωην πλέον έμπορος) ένα κομπολόι πάνω στον λεβιέ των ταχυτήτων ενώ λίγες φωτο πιο κάτω φαίνονται τα stikers που έχει κολήσει πάνω στο αμάξι που διαφημίζουν με περηφάνια..

Auto Μπούγος .. Γαστούνη

Βέβαια έπρεπε καλύτερα να το κάνει στα λατινικα Auto Bugos.. Gastuni.. θα ήτανε πιο τρέντυ και θα έβγαζε και καμμια γκόμενα παραπάνω..

enjoy.. που λένε κ οι αγγλοι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/343588/