ΓΤΤ


Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στη Διάσκεψη για τη θρησκευτική ελευθερία και την ασφάλεια των Χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή και στη Νότια Μεσόγειο συμμετέχει ο Σπύρος Ταλιαδούρος


Στις εργασίες της Διάσκεψης με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και ασφάλεια των Χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή και στη Νότια Μεσόγειο», συμμετέχει ο Βουλευτής Καρδίτσας και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ν.Δ. που συμμετάσχει στις θεσμικές διαδικασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η Διάσκεψη που πραγματοποιείται στη χώρα μας, Τετάρτη και Πέμπτη, 7 & 8 Μαΐου, στην Αίθουσα της Γερουσίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου γίνεται στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, της οποίας Πρόεδρος είναι η κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις εργασίες της Διάσκεψης, έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Κοινοβουλίων της Αλγερίας, Ιορδανίας, Λιβάνου, Μαρόκου, Τυνησίας, του Εθνικού Παλαιστινιακού Συμβουλίου, των Αιγυπτιακών πολικών δυνάμεων, καθώς και θρησκευτικοί Αρχηγοί και εμπειρογνώμονες.

Στο πλαίσιο αυτής της Διάσκεψης, οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες με τον κ. Ταλιαδούρο και τον κ. Pedro Αgramunt, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την κα Ντόρα Μπακογιάννη, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και τον κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, Επίτιμο Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης.