ΓΤΤ


Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Γιος ιερέα ο Ν. Τσιλιμίγκας - Επισκέφθηκε μαζί με τη Λιακούλη το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ.κ. Ιγνάτιο



Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» Νίκος Τσιλιμίγκας συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Λάρισας Ευ. Λιακούλη. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν κυρίως ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού ρόλου της Εκκλησίας στην παρούσα δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας.
Αλλωστε ο υποψήφιος περιφερειάρχης προέρχεται από ιερατική οικογένεια αφού ο πατέρας του είναι ιερέας και η σχέση του με την εκκλησία είναι ζώσα. 


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιγνάτιος συνόδευσε τον κ. Τσιλιμίγκα και την κ. Λιακούλη στον χώρο όπου δραστηριοποιείται ο «Επιούσιος» και οι δύο υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τις εθελόντριες που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους ώστε να μπορούν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Ο κ. Τσιλιμίγκας εξήρε το έργο έμπακτης αλληλεγγύης που επιτελείται στον «Επιούσιο» και τόνισε πως «η Εκκλησία παραμένει ο κοντινότερος στον άνθρωπο πόλος στήριξής στην ανάγκη. Με την προσφορά της απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο και γαληνεύει τις ψυχές», κατέληξε.