ΓΤΤ


Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Το αυτοκίνητο κρύβει το κλειδί του γρίφου… τώρα στην εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη

Το αυτοκίνητο κρύβει το κλειδί του γρίφου… Η σύντροφος του 57χρονου ανήσυχη για το τι μπορεί να έχει συμβεί, πολύ νωρίς την Τρίτη το πρωί κάλεσε στο τηλέφωνο τους συνεργάτες του.
Εκείνοι πήγαν στο beach-bar και εντόπισαν το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο στην είσοδο του πάρκινγκ και όχι στο σημείο που συνήθιζε να το αφήνει ο αγνοούμενος. Ανάστατοι άρχισαν να ψάχνουν τη γύρω περιοχή στο βουνό και στη θάλασσα χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. Στη συνέχεια είδαν πως μέσα στο αμάξι βρίσκονταν τα ρούχα του, το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα και το λαπ-τοπ του. Αυτό που τους έκανε εντύπωση
ήταν πως κάποιος είχε επιμελώς σκουπίσει τα χερούλια στην πόρτα του οδηγού και το πορτ- μπαγκάζ, ενώ όλο το αμάξι είχε χώμα από τη βροχή που είχε προηγηθεί. Στενός συνεργάτης του αγνοούμενου και υπεύθυνος του beach-bar, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως από το αυτοκίνητο έλειπαν τα έγγραφα του μαγαζιού, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και οι εισπράξεις του τριημέρου. Υποστήριξε πως ο αγνοούμενος δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, ούτε θα το εγκατέλειπε στο σημείο που βρέθηκε.