ΓΤΤ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν οι ληστές του 88χρονου



Άμεση ήταν η εξιχνίαση της ληστείας που διαπράχθηκε προχθές σε βάρος 88χρονου ημεδαπού στην Καρδίτσα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο
Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, εξιχνιάστηκε άμεσα η ληστεία που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (12.01.2015) στην Καρδίτσα.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (13.01.2015) το βράδυ στην Καρδίτσα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της (12.01.2015) εισήλθαν στην οικία του 88χρονου, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.