ΓΤΤ


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ικανοποίηση στο Δήμο Βασιλικής για την κατασκευή της Ε65.

Ικανοποίηση στο Δήμο Βασιλικής για την κατασκευή της Ε65

Άμεση ανταπόκριση από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ που αφορά τον τρόπο κατασκευής του οδικού άξονα Ε65 στην περιοχή της Βασιλικής του Νομού Τρικάλων

Χθες υπήρξε συνάντηση στο Δημαρχείο Βασιλικής του Δημάρχου Βασιλικής κ. Βάϊου Ζιάκα με τον μηχανικό της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο μετά την παρέμβαση του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Μαγκριώτη.

Αποφασίστηκε να ξεκινήσει η μελέτη για τη νέα διάβαση στους Αγίους Αποστόλους ώστε να κοστολογηθεί και να αποφασιστεί η κατασκευή της στο σημείο που ήδη έχει καθοριστεί.

Στη συνέχεια συμφωνήθηκε η διαπλάτυνση του παράπλευρου δρόμου στα 7 έως 8 μέτρα πλάτος . Επίσης στην διάβαση προς Ράξα δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση και θα συνεχίσει να είναι στις υποχρεώσεις της εργολάβου εταιρείας όπως ορίζεται στην περιβαλλοντική μελέτη .

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάϊος Ζιάκας σε δήλωσή του στο trikalanews.gr αναφέρει:
«Ύστερα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο ΥΠΕΧΩΔΕ παρουσία του υφυπουργού κ. Μαγκριώτη, των βουλευτών Τρικάλων κκ Χάιδου και Μερεντίτη καθώς και των δημοτικών συμβούλων κκ Λύπα και Εξάρχου, καταφέραμε να πετύχουμε την συμφωνία με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Δήμου Βασιλικής στο τρόπο κατασκευής του σημαντικού αυτού οδικού άξονα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την ανταπόκρισή τους και ευελπιστούμε ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Δήμου και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Για την θετική αυτή εξέλιξη θα ενημερώσω άμεσα το δημοτικό συμβούλιο της Βασιλικής.»

trikalanews.gr