ΓΤΤ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Βαθιά διχασμένη (και) η ΟΝΝΕΔ

Βαθιά διχασμένη (και) η ΟΝΝΕΔ

Μόνο ο 26χρονος Πολιτικός Μηχανικός αντέδρασε , αφού οι άλλοι 2 υποψήφιοι δεν είπαν κουβέντα για το ζήτημα παρά την ηλικία τους και την μεγαλύτερη πορεία τους στην ΟΝΝΕΔ. Έτσι το επιχείρημα περί «αυθεντικού ΟΝΝΕΔίτη» κατέρρευσε για τον Χατζή ο οποίος προτίμησε τη σιωπή για να μην ρισκάρει την «άψογη» σχέση που διαρρέει ότι διατηρεί με τον Αντώνη Σαμαρά.

cea6ce95cea3cea4ce99ce92ce91ce9bce9fce9dce9dce95ce9408003

Ενδιαφέρον έχει η στάση του Λεκανοπεδάρχη Ευθύμη Τσίγκα, ο οποίος έχει γίνει έξαλλος τόσο με την απόφαση του κόμματος για τη δημιουργία Γραμματείας Νέας Γενιάς όσο και με τη στάση Χατζή με τον οποίο πολλοί βιάστηκαν να ταυτίσουν εκλογικά.

Φαίνεται ότι η «ομάδα» Τσίγκα πλέον συμφωνεί περισσότερο με τις απόψεις του Αξιώτη και ότι η φήμη που κυκλοφορούσε την τελευταία εβδομάδα για συμφωνία των 2 πλευρών επιβεβαιώνεται. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Λεκανοπεδάρχης πρoέρχεται από τη Νομική Αθηνών η οποία έχει πάρει θέση από την αρχή υπέρ του Αξιώτη.

Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα αναμένεται να «κλείσει» για τον Αξιώτη και άλλη μια μεγάλη συμφωνία στήριξης από ομάδα στελεχών με έρεισμα και στη Θεσσαλονίκη. Με αυτές τις εξελίξεις το αουτσάιντερ του 26χρονου δεν αποκλείεται μετά το έκτακτο συνέδριο να μετατραπεί σε φαβορί.

politicsnews.gr