ΓΤΤ


Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

«Κύμα» διαρρήξεων στα Τρίκαλα

Τέσσερις σημειώθηκαν μόνο σε μία ημέρα!




ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑ
Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί οι διαρρήξεις στα Τρίκαλα, καθώς μόνο το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν τέσσερις (!), οι τρεις σε οικίες και η μία σε κατάστημα.
Μάλιστα, οι δράστες δεν έκαναν τη διάρρηξη κατά τις νυχτερινές ώρες, όπως είχε συμβεί στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι σήμερα, αλλά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, κάτι που φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια και προβληματισμό.
Σύμφωνα, με τα όσα έκανε γνωστά, με σχετικό δελτίο τύπου, η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα κουζίνας σε ισόγειο διαμέρισμα, στο οποίο διαμένει μία 59χρονη και αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ και διαφορά χρυσαφικά χρηματικής αξίας 3000 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωσή της.
Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό οι διαρρήκτες δεν βρήκαν ανασφάλιστη πόρτα, αλλά, πάλι κατά τις πρωινές ώρες, παραβίασαν παράθυρο κουζίνας ενός 76χρονου, και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά χρηματικής αξίας 1500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωσή του.
Τις ίδιες ώρες, περίπου, άγνωστοι δράστες παραβίασαν πόρτα ισογείου διαμερίσματος ενός 75χρονου, και αφού εισήλθαν σε αυτό αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά αξίας 5000 ευρώ.
Τέλος, τις μεσημεριανές ώρες του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε εμπορικό κατάστημα 56χρονης στα Τρίκαλα και εκμεταλλευόμενοι την απουσία της, της έκλεψαν μία τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα χρυσαφικά, ένα χρυσό ρολόι, γυαλιά ηλίου, κάρτες ανάληψης χρημάτων τραπεζών, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Προανάκριση και για τα τρία τέσσερα περιστατικά διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα περιστατικά του περασμένου Σαββάτου, έρχονται να προστεθούν σε μία μακρά λίστα διαρρήξεων, που έχουν διαπραχθεί στο νομό μας το τελευταίο διάστημα και που μέχρι σήμερα αρκετές εξ αυτών δεν έχουν εξιχνιασθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑ 29 Ιουνίου 2010, αρ. φύλλου 15536,   σελίδα 14
http://www.e-erevna.gr/portal/story.aspx?ID=91549.0000