ΓΤΤ


Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Σάρωσε τα βραβεία στον 3ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς μια 17χρονη

Η 17χρονη καλλονή,  στέφθηκε Miss Teen Thessaly 2016 ενώ σε 12 φιναλίστ απέσπασε ακόμη δύο τίτλους - τον τίτλο της Miss Beauty Face και τον τίτλο της Miss Popularity !


Συνοπτικά τα βραβεία
Σταρ Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 23χρονη καλλονή Ειρήνη Παπαγεωργίου από τα Τρίκαλα, απόφοιτη Νομικής Σχολής Αθηνών.
Μις Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 23χρονη Νιόβη Ζαρκάδα από την Καρδίτσα, φοιτήτρια Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου.
Μις Τουρισμός Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 21χρονη Βέρα Μπουρτζέλου από το Βόλο, φοιτήτρια Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Μις Teen Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 17χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα.
Αναπληρωματικές :
Β΄ Σταρ Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 20χρονη Μάγδα Ξυλωμένου από την Καρδίτσα, φοιτήτρια στο ΤΕΙ Ηπείρου, τμήμα Λογοθεραπείας.
Β΄ Μις Θεσσαλία 2016, αναδείχθηκε η 23χρονη Θεοδώρα Σούκια από την Λάρισα, Φοιτήτρια στη σχολή δασολογίας και φυσικού περιβάλλοντος.
.............................................................................................................................................................


Η Ραφαέλα Πλαστήρα, η πανέμορφη «μικρή Ολλανδέζα» με καταγωγή την Οιχαλία και τα Τρίκαλα, σάρωσε τα βραβεία στον 3ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
 Η 17χρονη καλλονή, κόρη της κ. Μάρθας Ρίζου από την Οιχαλία, στέφθηκε Miss Teen Thessaly 2016 ενώ η λάμψη της ήταν τέτοια που ανάμεσα σε 12 φιναλίστ απέσπασε ακόμη δύο τίτλους - τον τίτλο της Miss Beauty Face και τον τίτλο της Miss Popularity !
Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Μουζάκι Palace & Spa στην Καρδίτσα με Διοργανώτρια την κ. Ευαγγελία Γκίκα, λάτρη των εγχώριων και διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς επί σειρά ετών.
Η Ραφαέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Τελείωσε το ολλανδικό λύκειο και συνεχίζει στον χώρο της Αισθητικής.
Από μικρή ηλικία ξεχώριζε για την λαμπερή ομορφιά της κάτι που την οδήγησε να θέλει - και να πραγματοποιεί ως φαίνεται – να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.
Όπως λέει η ίδια αυτός ο διαγωνισμός θα της ανοίξει τον δρόμο να πραγματοποιηθεί το όνειρο της και να γνωρίσει καλύτερα και τον τόπο από όπου κατάγεται. Νοιώθει πολύ τυχερή που όλοι οι φίλοι της από την Οιχαλία, τα Τρίκαλα και την Ολλανδία  την στήριξαν καθημερινά μέσω της ψηφοφορίας μέσα από την σελίδα του διαγωνισμού, ωστόσο, όπως δηλώνει, δεν έχουν σημασία οι ψήφοι αλλά η αγάπη που λαμβάνει από πολλούς!
Η Μάρθα Ρίζου μητέρα της Ραφαέλας, δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει την χαρά της λέγοντας:
Ήταν μια καταπληκτική και αξέχαστη εκδήλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ευαγγελία Γκίκα και στην ομάδα της. Ως μητέρα μιας διαγωνιζόμενης από την εμπειρία που είχα, παροτρύνω όλες τις μητέρες να δώσουν την ευκαιρία στα κορίτσια τους και να εμπιστευτούν αυτήν την ομάδα.

ΜΜΕ ΟΙΧΑΛΙΑΣ  oichalianews.gr , dimos-oixalias.gr