ΓΤΤ


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Απ. Παπατόλια στη Ζαγορά

Ομιλία Απ. Παπατόλια στη Ζαγορά

«Οι πολίτες της Ζαγοράς και του Ανατολικού Πηλίου με τον πιο δυναμικό τρόπο επαναβεβαίωσαν στη στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολο Παπατόλια και στο συνδυασμό του «Θεσσαλών Δύναμη» στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου και χειροκρότησαν θερμά το πάθος και την αγωνιστικότητά του, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του και ως Νομάρχη, τόσο προς το Ανατολικό Πήλιο, όσο και σε ολόκληρο το Νομό Μαγνησίας», ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απ. Παπατόλια.
Ο κ. Παπατόλιας στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο και στις παρεμβάσεις που η παρούσα νομαρχιακή αρχή με την δική του καθοδήγηση δρομολόγησε για όλο το Ανατολικό Πήλιο και συνέχισε ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμα της παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη» για την ανάπτυξη της περιοχής, της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Οι προτεραιότητες που μεταξύ άλλων τέθηκαν από τον κ. Παπατόλια αφορούν στον περιφερειακό της Ζαγοράς, στην παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου, στον εκσυγχρονισμό του οδικού
κυκλώματος του Πηλίου, αλλά και σε μία σειρά άλλων παρεμβάσεων που δρομολογούνται για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Στην περιοχή του ανατολικού Πηλίου, όπως τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση υποδομών που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία σε συνδυασμό με την ώθηση και τη στήριξη του τουρισμού, αλλά και του αγροτικού τομέα στην περιοχή.
«Η παρούσα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κατάφερε να ξεκαθαρίσει τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να «ξεκολλήσει» από το «τέλμα», στο οποίο είχαν περιπέσει πολλές παρεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατόλιας καταδεικνύοντας «την πολιτική βούληση της παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη» και ως αυριανή περιφερειακή αρχή για την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου αναπτυξιακού σχεδίου με αλληλοϋποστηριζόμενες δράσεις σε όλους τους τομείς».
Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Μεργιαλής, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες του Ανατολικού Πηλίου να στηρίξουν την παράταξη «Θεσσαλών Δύναμη».
«Η παράταξή μας με επικεφαλής τον Απόστολο Παπατόλια και μαζί με όλους μας εγγυάται ότι μπορεί να οδηγήσει τη Θεσσαλία με σιγουριά και σταθερότητα στο μέλλον. Μαζί βάζουμε τις βάσεις, ώστε να φτιάξουμε μία Θεσσαλία δυνατή, με κοινωνική δικαιοσύνη που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κάθε Θεσσαλού πολίτη», επεσήμανε ο κ. Μεργιαλής.
Περιοδεία στα Τρίκαλα
Στα Τρίκαλα περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας.
Πρώτος σταθμός του κ. Παπατόλια το ΚΤΕΟ και η Διεύθυνση Συγκοινωνιών όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό και τη διοίκηση τα σημαντικότερα θέματα που τους απασχολούν.
Λίγο αργότερα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη υποδέχτηκε στη Νομαρχία ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης, με τον οποίο είχε συζήτηση για τα έργα του νομού.
Στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Διοικήτριας, ο κ. Παπατόλιας αφού ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επεσήμανε ιδιαίτερα την κατάρτιση του υγειονομικού χάρτη της Θεσσαλίας για τον ορθολογικό προγραμματισμό των δημόσιων υποδομών, μέσα από τον οποίο θα προκύψει η κάλυψη του υγειονομικού ελλείμματος της Δυτικής Θεσσαλίας, καθώς και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των σύγχρονων ιατρικών τεχνολογιών, ώστε να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση στο χώρο της υγείας, σε περιόδους που δεν μπορούν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ολοκληρώνοντας το πρωινό πρόγραμμα των επαφών στα Τρίκαλα ο κ. Παπατόλιας επισκέφθηκε το Εκλογικό Κέντρο της Θεσσαλών Δύναμη στο κέντρο της πόλης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και υποστηρικτές του.
Το απόγευμα ο κ. Παπατόλιας επισκέφθηκε τον κυνηγετικό σύλλογο, ενώ περιόδευσε στα χωριά Μεγαλοχώρι και Οιχαλία.
http://www.taxydromos.gr/localnews/tabid/58/articleType/ArticleView/articleId/30824/--.aspx