ΓΤΤ


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Νίκος Ζιώγαλας+Λάκης Παπαδόπουλος @ Queen's B.R. (07/4)

Μία ακόμα ξεχωριστή συναυλία διοργανώνει το Queen’s B.R., στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Ζιώγαλας, δύο φίλοι, δύο μουσικοί με τη δική τους πορεία ο καθένας αλλά και κοινές μουσικές διαδρομές, συναντώνται στη σκηνή του Queen’s B.R. αυτή την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 10.30 το βράδυ.
Οι δύο τους, με την απίστευτη χημεία που τους ενώνει, υπόσχονται ένα ταξίδι μουσικό όπου τα τραγούδια, οι ανατρεπτικές ερμηνείες, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν μία αίσθηση γιορτής.

Ο Νίκος Ζιώγαλας ξεκίνησε τη μουσική του ενασχόληση από νωρίς. Από τις αρχές τις δεκαετίας του ’70 που συμμετείχε στο συγκρότημα «ΑΝΑΚΑΡΑ» έως και σήμερα, μετρά πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς όπως Σαββόπουλος, Μητροπάνος, Γλυκερία, Λ. Μαχαιρίτσας, Φ. Πλιάτσικας, Δ. Τσακνής, Ν. Πορτοκάλογλου κ.α. Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του ήταν η συνεργασία του με το συγκρότημα «Σπυριδούλα». Τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφόρησε από τη Λύρα ο νέος δίσκος του, με τίτλο “Πέφτω ψηλά”. Αυτή την εποχή, πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας την καινούργια του δουλειά, αλλά και παλιές του επιτυχίες, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση και παραγωγή νέων κομματιών.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία παίζοντας ερασιτεχνικά κιθάρα στο συγκρότημα «Dragons».Όταν εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ταξίδεψε επί 3 χρόνια με κρουαζιερόπλοια όπου και έπαιζε μουσική. Το 1979 εγκαθίσταται πλέον στην Αθήνα, γράφει τα πρώτα του τραγούδια και παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό με το ευρηματικό: «Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ», όπου και έφτιαξε διάφορα συγκροτήματα με ειδικότητα το rock ‘n’ roll. Η δεύτερη φάση της καριέρας του και η πλέον σημαντική και δημιουργική ξεκίνησε το 1982, όταν έδωσε τον «Κουρσάρο» σε ποίηση του Παύλου Μάτεση, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 11 προσωπικούς δίσκους και οι συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως οι Αρλέττα, Ελένη Δήμου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Δημήτρης Μητροπάνος, Πυξ-Λαξ, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Goin’ Through, Δάντης, Μανώλης Μητσιάς, Όναρ, Γιώργος Μαργαρίτης άφησαν πίσω τους μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, πολλές από τις οποίες αποτελούν ακόμα αγαπημένα ακούσματα στα ερτζιανά.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Ζιώγαλας, αυτή τη Πέμπτη 7 Απριλίου, στο Queen’s, στον 1όροφο του AEL FC ARENA, σε ένα πρόγραμμα χωρίς αποστάσεις, με πραγματικά παρεϊστικη διάθεση θα μετατρέψουν την παράσταση σε ένα μοναδικό ροκ πάρτι.

info:

Τιμή εισόδου: 15€ (με ποτό)

Τηλέφωνο κρατήσεων 2410 672303


imaginemag.gr