ΓΤΤ


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Κοινωνικό Συσσίτιο από τη χορωδία του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή εκδήλωση του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων όπου η χορωδία του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε μελωδικές στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης στους απόρους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια μεγάλη παρέα που διασκέδασε υπό τους ήχους παλιών και αγαπημένων τραγουδιών και απόλαυσε με μεγάλα χαμόγελα χαράς το μεσημεριανό γεύμα δείχνοντας να ξεχνά έστω και προσωρινά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για ακόμη μια φορά αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή των χορηγών που στήριξαν την εκδήλωση όπως τα αρτοποιεία «Γιαβρούτας», «Μαλισιώτης» Αχιλλεύς Μαλισιώτης Γεώργιος Ο.Ε, «Μ. Μαντά», «Ντόλα», η πιτσαρία «Ιταλικό», η εταιρία «AGRINO», οι έμποροι της Λαϊκής της Τετάρτης και της Κεντρικής Λαχαναγοράς Λάρισας καθώς και αρκετοί πολίτες που συνέβαλλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και επιθυμούν να διατηρήσουν τη ανωνυμία τους.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στα πλαίσια της πράξης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ_ Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων», με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης«ΘΕΣΙΣ».
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) είτε με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.