Με ημερήσια παραγωγή 2.000 κιλά αγελαδινού
γάλακτος από τη διαχείριση 70 περίπου ζώων, η Φάρμα με σύγχρονες μονάδες
παράγει υψηλή ποιότητα γάλακτος, κατατάσσοντάς την από τις σπουδαιότερες
επιχειρηματικές κινήσεις στον τομέα της αγελαδοτροφίας στο νομό Τρικάλων, αλλά
και ως μία από τις σημαντικότερες στην Θεσσαλία.
Η
Φάρμα βρίσκεται στον κάμπο της Κρήνης Τρικάλων και δραστηριοποιούνται σε αυτήν οι
αδελφοί Σωτήρης και Βασίλης Αγγελίτσης.
Η
Φάρμα χρησιμοποιεί αποκλειστικά 100% φυσικές ζωοτροφές οι οποίες
προκαλλιεργούνται από τους ιδίους. Καλλιεργούν αρκετά στρέμματα τριφύλλι, καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και βίκο, καταφέρνοντας έτσι να παράγουν γάλα πλούσιο σε λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
προκαλλιεργούνται από τους ιδίους. Καλλιεργούν αρκετά στρέμματα τριφύλλι, καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και βίκο, καταφέρνοντας έτσι να παράγουν γάλα πλούσιο σε λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Η ημερήσια παραγωγή τους ανέρχεται σε 2 τόνους γάλα το οποίο προμηθεύεται η ΔΕΛΤΑ.
Η συνεργασία τους με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ κρατά πάρα πολλά χρόνια.
Η συνεργασία αυτή τους βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της μονάδας και στην κτηνιατρική παρακολούθηση των ζώων».
Η
φάρμα έχει προσαρμοστεί πλέον στα ποιοτικά στάνταρ για τη καλή ποιότητα γάλακτος, όπως
και στη διαχείριση των αποβλήτων της όπως μας λέει ο κ. Σωτήρης Αγγελίτσης.ΠΗΓΗ