ΓΤΤ


Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Θ. Νασιακόπουλος: «Άνεμος νίκης και αλλαγής φυσά στον δήμο Κιλελέρ»




Ανέδειξε την καθοριστική συμβολή του κ. Αλ. Χονδρονάσιου στη συγκρότηση του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ»

«Ένας άνεμος νίκης και αλλαγής φυσά στον δήμο Κιλελέρ από τη μία έως την άλλη άκρη του. Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στις συγκεντρώσεις του ενωτικού – ανεξάρτητου – πολυσυλλεκτικού συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ»  ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Ενώνουμε την κοινωνία, εδραιώνουμε την πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, εγγυόμαστε μια νέα πορεία για τον δήμο μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας χθες το μεσημέρι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» στον Πλατύκαμπο.
Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος εστίασε την ομιλία του στην ενότητα και ανέδειξε με έμφαση την καθοριστική, όπως τη χαρακτήρισε, συμβολή του πρώην δημάρχου Πλατυκάμπου κ. Αλ. Χονδρονάσιου στη συγκρότηση του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ».
Στη συγκέντρωση ήταν παρών ο κ. Αλέκος Χονδρονάσιος, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ενότητα, χαρακτήρισε «αυριανό δήμαρχο» τον κ. Θ. Νασιακόπουλο και εκτίμησε ότι «θα νικήσει από την πρώτη Κυριακή».
Από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος επισήμανε στην ομιλία του:
«Στις 18 Μαΐου ο Δήμος Κιλελέρ δεν αλλάζει απλά σελίδα. Ξεκινά μια νέα εποχή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον δημότη, ο οποίος πρόκειται να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλα τα τοπικά ζητήματα.
Εμπιστευόμαστε τον δημότη, πιστεύουμε στην άμεση  δημοκρατία, επιζητούμε την ενεργό συμμετοχή κάθε δημότη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, στις υποθέσεις του δήμου. Η εποχή της ενός ανδρός αρχή, της λήψης αποφάσεων εν κρυπτώ, ερήμην της τοπικής κοινωνίας, τελειώνει οριστικά στον δήμο Κιλελέρ με την ψήφο των δημοτών στις 18 Μαΐου».