ΓΤΤ


Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης:Οι πολίτες θα ψηφίσουν με νηφαλιότητα για τη σταθερότητα και την προοπτική του Βόλου


 
Οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας αναγνωρίζουν ότι θα είμαστε οι νικητές των εκλογών
«Αυτό που ουσιαστικά κρίνεται στις 18 και 25 Μαΐου είναι εάν ο Βόλος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις της επόμενης κρίσιμης δημοτικής περιόδου και να μπει σε τροχιά οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης σε σημερινή ραδιοφωνική του
συνέντευξη στον 9,86 FM. και στον Χρ.Λουκά. Στο πλαίσιο αυτό εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες του Βόλου δεν θα επιτρέψουν να μείνουν στη μέση όσα με σκληρό καθημερινό αγώνα επιτεύχθηκαν τα τρία προηγούμενα δύσκολα χρόνια και θα εμπιστευτούν εκείνους που γνωρίζουν τα προβλήματα, έχουν σχέδιο για την πόλη και έχουν το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία να εγγυηθούν την προοπτική της.

Ο Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης –Πάμε Μπροστά» άσκησε σκληρή κριτική  στην υποψηφιότητα του Α.Μπέου, τονίζοντας ότι εκφράζει την πιο παρακμιακή, φαύλη και παλιά εκδοχή του συστήματος και ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αδίστακτα τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της κοινωνίας, κάνοντας εμπόριο ελπίδας. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Α.Μπέος θα ηττηθεί στις εκλογές, γιατί οι πολίτες θα ψηφίσουν με ηρεμία, γνώση, νηφαλιότητα και συνείδηση της ευθύνης τους για το μέλλον της πόλης μας.
Παράλληλα άσκησε κριτική στον Μ.Πατσιαντά για την ακραία και βαθύτατα αναχρονιστική κομματικοποίηση που επιχειρεί. «Δεν μπορώ να θυμηθώ περίπτωση άλλου υποψηφίου δημάρχου  που να αναζητούσε τόσο πολύ κομματικά δεκανίκια»,  σημείωσε,  ενώ επεσήμανε τη μεγάλη ευθύνη του γιατί  υιοθετεί τη μηδενιστική και ισοπεδωτική λογική του Α.Μπέου.
Όπως είπε ο κ.Σκοτινιώτης, τόσο ο Α.Μπέος όσο και ο Μ.Πατσιαντάς έχουν αναγάγει τον ίδιο σε βασικό, αν όχι μοναδικό τους αντίπαλο, γι’ αυτό και επιδίδονται σε μια καθημερινή, μονομέτωπη επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής. Με τον τρόπο αυτό μόνοι τους αναγνωρίζουν ότι ο συνδυασμός μας «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» όχι μόνο θα περάσει στο δεύτερο γύρο, αλλά θα είναι και ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών.
«Είμαι άνθρωπος γεμάτος και ικανοποιημένος. Δεν έχω καμία αγωνία αναγνώρισης. Πλούτος μου είναι η αυθεντική σχέση που έχω διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια με την τοπική κοινωνία, το έργο μου, οι φίλοι μου, οι συνάδελφοί μου, οι άνθρωποι αυτής της πόλης ανάμεσα στους οποίους κυκλοφορώ χωρίς μπράβους, σε αντίθεση με  κάποιους που τυχοδιωκτικά βρέθηκαν στο Βόλο, για να φύγουν κάποια στιγμή με τον ίδιο οδυνηρό τρόπο που έφυγαν απ’ όπου πέρασαν. Άνθρωποι με απίστευτη κενότητα, που δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα στη ζωή τους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Σκοτινιώτης.