ΓΤΤ


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Βίντεο: 31χρονος έχει σχέση με... 91χρονη!

Βίντεο: 31χρονος έχει �χέση με... 91χρονη και περνάνε καλά!Έλεος... σόδομα και γόμορα! Μπουρλότο...

Ο Κάιλ Τζόουνς αποκαλύπτει ότι έλκεται από τις ρυτίδες της συντρόφου του και από τα... στήθη της που «έχουν κρεμάσει φυσικά»

Κούγκαρ: Στην σημερινή διάλεκτο ο όρος αναφέρεται στις γυναίκες που προτιμούν να έχουν ερωτικές επαφές με μικρότερους άντρες.

Ακόμη κι αυτή η ορολογία όμως ωχριά μπροστά στο φαινόμενο της 91χρονης Μάρτζορι Μακούλ από τις ΗΠΑ που κατάφερε και «τύλιξε» έναν 31χρονο με τον οποίο μάλιστα κάνουν συχνά σεξ!
Παρά τη διαφορά των 60 (!) ετών το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο, με τον Κάιλ Τζόουνς να αποκαλύπτει ότι έλκεται από τις ρυτίδες της συντρόφου του και από τα... στήθη της που «έχουν κρεμάσει φυσικά».
Σύμφωνα με τη Μακούλ, που είναι 41 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερη από την... πεθερά της, «η φυσική πλευρά της σχέσης μας είναι υπέροχη. Με εκπλήσσω και με εκπλήσσει. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο».
Από την πλευρά του ο Τζόουνς τονίζει ότι «ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο, μερικοί άντρες προτιμούν τις ξανθές, μερικοί τις μελαχρινές μερικοί, όπως και εγώ και κάποιοι άλλοι άντρες, τούς αρέσουν οι ηλικιωμένες».
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πέντε χρόνια στο βιβλιοπωλείο που εργαζόταν ο 31χρονος, ο οποίος μόλις είδε την 85χρονη τότε Μάρτζορι την ερωτεύτηκε αστραπιαία και της ζήτησε το τηλέφωνό της! Αρχικά είχαν μια περιστασιακή σχέση, που όμως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο σοβαρή.
«Φοράω σέξι εσώρουχα στο κρεβάτι, αλλά προσπαθώ να μη βγάζω το σουτιέν μου γιατί δεν έχει απομείνει πολύ στήθος», καταλήγει η 91χρονη.