ΓΤΤ


Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ



            Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική εξόρμηση με εκδηλώσεις –συζητήσεις   στα χωριά των Τρικάλων για τις εξελίξεις στη αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή και τις επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στους μικρομεσαίους αγροκτηνοτρόφους , καθώς και τις προτάσεις διεκδίκησης και τις θέσεις του ΚΚΕ.


Συγκεκριμένα για τις επόμενες μέρες προγραμματίζει τις εξής εκδηλώσεις:

---  Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη ο Ρίζος Μαρούδας , μέλος της ΚΕ & του αγροτικού τμήματος της ΚΕ θα επισκεφτεί στις 8μμ στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, και θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στο καφενείο Ντιντή.

        ---- Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη ο Αχιλλέας Κανταρτζής , μέλος της ΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στο Κεραμίδι , στις 8μμ, στο καφενείο Γιώργου Κόττη .

----Τρίτη  30  Σεπτέμβρη ο Ρίζος Μαρούδας , θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στο Μεγαλοχώρι , στις 8μμ, στην ταβέρνα μπαρμπα-Μιχάλης .

Επίσης αντιπροσωπείες της Τομεακής Επιτροπής  θα πραγματοποιήσουν περιοδείες την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη στις λαϊκές αγορές και τα εμπορικά καταστήματα στην Καλαμπάκα και την Πύλη και το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη στη Φαρκαδόνα.