ΓΤΤ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Λάρισα: Αιχμές κατά της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ από την Κατερίνα Ζαχείλα

Αιχμές άφησε πριν από λίγο για τη ΝΟΔΕ Λάρισας, από το προφιλ της στο facebook η πρώην πολιτευτής της ΝΔ Κατερίνα Ζαχείλα. Πιο συγκεκριμένα η κ. Ζαχείλα έγραψε τα εξής:

"Αναζητώ τη Νέα Δημοκρατία που υπηρέτησα και δεν τη βρίσκω. Προσπαθώ να την στηρίξω και την φοβάμαι. Αναζητώ τη Νέα Δημοκρατία που στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και δεν τη βρίσκω. Γιατί έχει αποκηρύξει τα δημοκρατικά ιδεώδη του κοινωνικού κράτους, που απετέλεσαν και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας του ΕΘΝΑΡΧΗ Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δηλαδή τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό με κοινωνικό πρόσωπο. Και εξηγούμαι, σαν άνθρωπος της καθημερινής βιοπάλης που αγωνίζεται απέναντι σε εκείνους που πλουτίζουν πνίγοντας τις ελπίδες μιας ολόκληρης παράταξης , του μεσαίου χώρου,. τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Έτσι κι εγώ μέσα στον κομματικό μηχανισμό και στα διάφορα όργανα που μετείχα πρώτα σαν ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΑ και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. και δεύτερον ως Αναπληρώτρια Γραμματέας του τμήματος Γυναικών Ν.Δ. ,Υπεύθυνη εκλογικών αντιπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των όμορων Νομών , προσπάθησα και θα προσπαθώ να προβάλλω τις Θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και το πρόγραμμα της στην κοινωνία. Από το 2012 έως και σήμερα «όργωσα» κυριολεκτικά τον Νομό Λάρισας απ’ άκρη σε άκρη προσπαθώντας ‘όπου μπορούσα να επιλύω τα διάφορα προβλήματα που απασχολούσαν τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας. Αντί αυτού αντιμετώπισα μια αδιαφορία , δυσφορία θα έλεγα από την τοπική κομματική οργάνωση και από κάποιους οι οποίοι ίσως δεν ξέρουν ακόμη σε πια παράταξη ανήκουν και πιο κόμμα υπηρετούν . Ταυτίζοντας την ύπαρξη τους, χωρίς διάκριση και με θλιβερή αυθαιρεσία, σε μεμονωμένους καρεκλοκενταύρους ινστρούχτορες φίλα προσκείμενους στον εκάστοτε Αρχηγό και σε παρέες που κάνουν νομή διανομή τίτλων και χρισμάτων. . Πως λοιπόν μπορούν να διεκδικούν ρόλο προστάτη της νομιμότητας , της διαφάνειας ,και της αξιοκρατίας αυτοί ;οι Επιβήτορες κομματικής εξουσίας που θυμούνται την Νέα Δημοκρατία σε τακτά χρονικά διαστήματα μόνο κατά την διάρκεια Εκλογών <2009 2012="" 2014=""> με όλους εκείνους που αγωνίζονται εντίμως για τα συμφέροντα του κόμματος, με την προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στα χωριά του Νομού και στις γειτονιές της Πόλης μας. Η συμπεριφορά τους αυτή κατεδαφίζει το ίδιο το Καταστατικό του κόμματος στο οποίο ανήκουν (?) Ένα καταστατικό που κατοχυρώνει στο κάθε κομματικό μέλος στέλεχος το δικαίωμα να μετέχει σε εκλογικές διαδικασίες στα διάφορα όργανα του κόμματος προσφέροντας της υπηρεσίες του στην ομαλή λειτουργία του Είναι δημοκρατική αυτή η νοοτροπία; Ναι ή όχι Η τοπική κομματική οργάνωση ΝΟΔΕ Λάρισας μαζί με την Πολιτική γραμματεία της Ν.Δ. και το γραφείο του γραμματέα του κόμματος θα είναι υπόλογοι για το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών προκύψει .Αυτό το αποτέλεσμα θα το χρεωθούν οι ίδιοι.. Δεν μπορούν να το φορτώσουν σε κανέναν. Οι επιλογές τους αυτές έχουν άμεση επίπτωση στην τύχη του τόπου. Κι αυτό δεν θα τους το συγχωρήσει κανείς.

Παρατηρώ με θλίψη τη σιωπή της σημερινής Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις ανίερες και συκοφαντικές επιθέσεις κατά στελεχών της παράταξης. Απλά Παρατηρώ με θλίψη όπως και όλοι εσείς . ! .
.Εύχομαι σ’ όλους τους υποψηφίους καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση Της 25ης Ιανουαρίου 2015. Και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το κόμμα μου δίνοντας την μάχη για την Ιδεολογική καθαρότητα του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού για την εύρυθμη λειτουργία των Θεσμικών οργάνων αφήνοντας στο περιθώριο κάθε ίχνος μικροπαραγοντα της τελευταίας στιγμής .
ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ευχαριστώ"


Ζαχείλα Κατερίνα.