ΓΤΤ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Χαμός στη Λάρισα από πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΗΜΑ του Γ. Παπανδρέου

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με αφορμή σχετική ανακοίνωση του ΚΟΔΗΣΟ Λάρισας, σχολιάζει:

Ο κ. Παπανδρέου, ως γκροτέσκ παρουσία – ανατριχιαστική ανάμνηση της πρωτόγονης περιόδου της μνημονιακής εποχής έρχεται με το ΚΟΔΗΣΟ του, το προσωπικό του κόμμα, να «τρομάξει» τους πολίτες. Όμως μόνο πικρά μειδιάματα και αγανάκτηση προκαλεί η παρουσία του. Ο ίδιος και οι λιγοστοί «διαβρωμένοι» ακόλουθοι του, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μέχρι τώρα συμμετείχαν στη στήριξη της απελθούσας κυβέρνησης, φιλοδοξούν να συνεχίσουν την πολιτική που συνοψίζεται στην φράση: «Σοσιαλισμός για
τους πλουσίους, βαρβαρότητα για όλους τους υπόλοιπους». Οι πολίτες, τώρα, ξέρουν. Και η αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδώσει ευθύνες και θα φροντίσει έτσι ώστε η Ιστορία να καταγράψει την αλήθεια και το μέγεθος της εξαπάτησης και της ταπείνωσης που υπέστη ο ελληνικός λαός.


Και η απάντηση από το ΚΙΝΗΜΑ της Λάρισας: 

 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Οι αναφορές σε "ΚΟΔΗΣΟ" επιστρέφονται σε αυτούς που, με λεκτικές και φασίζουσες συμπεριφορές, επιτίθενται εναντίον του βασικού πυλώνα της δημοκρατίας μας, τα κόμματα και κατ΄ επέκταση απαξιώνουν την ίδια τη δημοκρατία. Το ξανακάνανε πρόσφατα, όταν προσπαθούσαν να ακυρώσουν πολιτικές διαδικασίες στη Λάρισα με μεθόδους αντισυγκεντρώσεων, που δεν τιμούν την ιστορία της Αριστεράς. 
Η επανάληψη του λάθους προφανώς δεν είναι τυχαία.
Οι αναφορές σε «διαβρωμένους» αφορούν αποκλειστικά αυτούς που έχουν προσαρμόσει τη ρητορική τους σε σχέση με την εξουσία και πριν ακόμη την καταλάβουν, έχουν ήδη «παρατήσει» τα πρότυπα της Αργεντινής και της Βενεζουέλα και υποκλίνονται στην Μέρκελ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''οι Γερμανοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ''.
Αυτό που θα μείνει στην μνήμη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αντέδρασε στην επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στη Λάρισα ( η απάντηση ήρθε με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου σε αυτή), αλλά δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στην αντίστοιχη του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρα. 
Ας αναρωτηθούν για την επιλεκτική λειτουργία των αντανακλαστικών τους...