ΓΤΤ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τους βουλευτές της ΝΔ Χαρακόπουλο και Κέλλα: Οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες…



Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, σχετικά με δηλώσεις των υπ. Βουλευτών της Ν.Δ. Κέλλα και Χαρακόπουλου, επισημαίνει τα παρακάτω:
Οι «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» υποψήφιοι της Ν.Δ. στο νομό μας συνεχίζουν το γαϊτανάκι του φόβου και των ψεύτικων υποσχέσεων.  Ο κ. Χαρακόπουλος «φοβάται» μη γίνει η Ελλάδα «Βενεζουέλα της Μεσογείου», τη στιγμή που ο ίδιος και η παράταξή του μετατρέπουν τη χώρα σε αποικία χρέους, σε μια αφρικανική «Δημοκρατία» με φτώχεια και ανέχεια για τους πολλούς,  πλούτο και προνόμια για τους λίγους. Απειλεί πάλι με σενάρια για τη δραχμή και
ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια, όταν η φτώχεια με τη συμβολή του ίδιου και της παράταξής του σαρώνει την ελληνική κοινωνία. Προσπαθεί να φοβίσει τους αγρότες ότι ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δήθεν απώλεια των κοινοτικών επιδοτήσεων, όταν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκαν ως τώρα τέσσερα ευρωπαϊκά πακέτα και αντί για ανάπτυξη οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Από την άλλη, ο κ. Κέλλας αναμασά τις κούφιες εξαγγελίες του Σαμαρά για μείωση της φορολογίας, όταν ο ίδιος και η παράταξή του αποδείχθηκαν πρωταθλητές στην υπερφορολόγηση των Ελλήνων, καταστρέφοντας τα νοικοκυριά και οδηγώντας τον λαό στην απόγνωση.
Όμως, οι μέρες της αφθονίας τους  είναι μετρημένες. Κανείς στην Ευρώπη πια δεν μιλά για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναλαμβάνει στις 26 Ιανουαρίου, θα εφαρμόσει αταλάντευτα τις εξαγγελίες της: κούρεμα του μη βιώσιμου χρέους, αποπληρωμή του υπόλοιπου με ρήτρα ανάπτυξης, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών επιδοτήσεων για την αναδιάρθρωση και της ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας. Μια νέα πορεία ξεκινά για τη χώρα μας, με Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη.