ΓΤΤ


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Γιορτή Εθελοντισμού την Κυριακή στα Τρίκαλα μέσου Φαρκαδόνας

Πέρυσι μια χούφτα άνθρωποι με μπροστάρηδες τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και τη Δώρα Μπίτση έκαναν την υπέρβαση σε ένα ονειρεμένο ποδηλατικό ταξίδι από το Λονδίνο έως την Αθήνα για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Διένυσαν σε 35 μέρες οκτώ χώρες και 2.500 χιλιόμετρα, μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ .
Φέτος το πετάλ της αλληλεγγύης ρολάρει σε κατηφόρα και τα χτυποκάρδια της αγάπης και της συμπαράστασης πλημμυρίζουν ξανά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ο στόχος του Wheeling2Help 2 είναι η συγκέντρωση 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων !
Το ταξίδι ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και διασχίζοντας συνολικά 1,700 χμ, περνώντας από 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες, θα καταλήξει στο Ηράκλειο Κρήτης,
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο «Ελπιδοφόρος» και η παρέα του θα κατηφορίσει ποδηλατώντας από την Λάρισα προς τα Τρίκαλα κάνοντας μία πρώτη στάση στις 1 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.
Εκεί θα χρίσουν της θερμής υποδοχής του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, των μελών του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, της Προέδρου κας Ελένης Καϊμά και των μελών του Συλλόγου ΑΜΕΑ ν. Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ», ενώ το παρών θα δώσουν οι εθελοντές του δήμου Φαρκαδόνας καθώς και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Φαρκαδόνας και Οιχαλίας κ.κ Αθανασία Χαλβατζά και Φωτεινή Γκαγκαμάνου.
Στην πλατεία θα βρίσκονται επίσης ο Βαλκανιονίκης Στέλιος Βάσκος με τον πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Γιωργαλή οι οποίοι με τα ποδήλατά τους θα συνταξιδέψουν με προορισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων όπου από τις 5 το απόγευμα θα λάβουν χώρα αρκετές δράσεις υπό την συνδιοργάνωση των εθελοντών Τρικάλων και του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Η Αρωγή»