ΓΤΤ


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις για το Δήμο Λάρισας;;;


Αγαπητά «τρωκτικά» του Θεσσαλικού κάμπου,
Τις τελευταίες ημέρες έπεσε στην αντίληψη μου ένα blog με την επωνυμία larissaevents.blogspot.com, το οποίο τελείως τυχαία προωθείται από συγκεκριμένο Υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Λάρισας και επίσης τυχαία σε δημοσκόπηση που υπάρχει εκεί, μέχρι και σήμερα σε όλες τις ερωτήσεις εμφανίζεται ο ίδιος Υποψήφιος ως πρώτος.
Θα ήθελα να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το όνομα συγκεκριμένου Υποψηφίου, του κ. Γ. Μπαρτζώκη, ο οποίος έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις τους τελευταίους
μήνες ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας!
Επιπλέον, από ότι γνωρίζω στην ομάδα σας υπάρχουν πολιτικοί επιστήμονες, γιατί δεν τους ζητάτε τη συνδρομή αναφορικά με την επιστημονικότητα της παραπάνω δημοσκόπησης?
Γιατί για παράδειγμα η δημοσκόπηση αναφέρεται σε πρόσωπα που δεν έχουν δηλώσει ποτέ δημοσίως ότι θέλουν να είναι Υποψήφιοι και αφήνουν έξω πρόσωπα όπως η κ. Παρασκευούδη, ο κ. Σάπκας (όχι του ΠΑΣΟΚ), ο κ. Γεωργάκης, η κ. Κουρσούμη και άλλοι.;;;
Δεν περιμένω βέβαια καμία απάντηση αφήνω τους Λαρισαίους πολίτες να κρίνουν μόνοι τους!
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Π.
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
kamposnews.blogspot.com:
Κύριε Γιάννη,
Ο κ. Διαμάντος για τον οποίο αναφέρεστε εμμέσως πλην σαφώς… πριν από λίγο ανακοίνωσε στο προφίλ του στο facebook ότι άλλαξαν οι 2 ερωτήσεις της δημοσκόπησης που είχαν αναρτηθεί στο larissaevents.blogspot.com και πλέον υπάρχει και το όνομα του κ. Μπαρτζώκη, το οποίο είχαν παραλείψει οι διαχειριστές του μπλογκ εκ παραδρομής. Από εκεί και πέρα το ότι δεν εμπεριέχονται και ονόματα όπως αυτά που αναφέρεστε  στο μήνυμα σας έχει να κάνει με αυτόν που διεξάγει την έρευνα και τον οποίο δεν γνωρίζουμε. Eπομένως εμείς δεν μπορούμε να προσβάλλουμε καμία έρευνα και ειδικά για τέτοιου είδους –διαδικτυακού επιπέδου- που δεν υπάρχουν όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να την κρίνουμε και να την ονοματίσουμε ως δημοσκόπηση. Μην ξεχνάτε οτι είναι απλές ερωτήσεις ενός blog επομένως δεν σημάινουν... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο!
Σας ευχαριστούμε και σας παραθέτουμε το μήνυμα του κ. Διαμάντου για του λόγου το αληθές.