Την Πέμπτη 7 Ιουλίου η παράσταση της σατιρικής επιθεώρησης «Ουστ Κοπρίτες!» στο ανοιχτό θέατρο Μαγούλας

klinnΣυνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις στο δήμο Παλαμά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», με την σατιρική επιθεώρηση του Χάρρυ Κλυνν «Ουστ Κοπρίτες!», η οποία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Μαγούλας.
Σε μια εποχή που το γέλιο γίνεται ολοένα και πιο σπάνιο έρχεται ο Χάρρυ Κλυνν με τους συνεργάτες του να εξορκίσει με τη σάτιρα και το γέλιο τα «κακώς κείμενα» της πολιτικής και της κοινωνικής πραγματικότητας.
Η οικονομία, η πολιτική και οι πολιτικοί, η Τρόικα, η διεθνής οικονομική κρίση, η Ευρώπη, η συμπεριφορά των Ελλήνων, βομβαρδίζονται από τα πυρά της
ανελέητης σάτιρα του Χάρρυ Κλυνν, χαρίζοντας στους θεατές αβίαστο «λυτρωτικό» γέλιο...
Τα κείμενα και η σκηνοθεσία της σατιρικής επιθεώρησης είναι του Χάρρυ Κλυνν, τη μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, τα σκηνικά και κοστούμια έκανε η Κλέλια Μακρή.
Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Χάρρυ Κλυνν και συμμετέχουν ο Τάκης Βαμβακίδης, η Άννα Παντζέλη, ο Γιάννης Τοπαλίδης και ο Δημήτρης Μιναρετζής.
Η παράσταση αρχίζει στις 9.30 μμ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, τα φοιτητικά και παιδικά 10 ευρώ. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.