ΓΤΤ


Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τρια νεαρά άτομα στο Βόλο προσπάθησαν να κλέψουν κατάστημα υδραυλικών ειδών



Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στο Βόλο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο 16χρονοι και ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα υδραυλικών ειδών, ιδιοκτησίας 43χρονου, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν, τα οποία κατασχέθηκαν.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επισταμένες αναζητήσεις οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.  
Σημειώνεται ότι οι τρεις συλληφθέντες ήταν έγκλειστοι στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου από το οποίο διέφυγαν λίγη ώρα πριν την τέλεση της αξιόποινης πράξης.   
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.