ΓΤΤ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας αν θα πρέπει να παρακολουθήσει την συνεδρίαση μέλος της «Χρυσής Αυγής» (!)

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, όταν την επικεφαλής της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ Πέρυ Χαρτοπούλου, ενόχλησε η παρουσία στο ακροατήριο της αίθουσας του Τομεάρχη της «Χρυσής Αυγής» και ζήτησε την …αποβολή του από την αίθουσα.




Ακολούθησε ψηφοφορία (!!) και αποφασίσθηκε να παρακολουθήσει την συνεδρίαση ο Τομεάρχη της «Χρυσής Αυγής» και δημότης Καλαμπάκας κ. Ρούστας…


Πάντως δεν ξεκαθαρίσθηκε αν στις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, θα πρέπει να υπογράφουν οι θεατές και δηλώσεις …πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να αποφασίζεται αν έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ημέρα και ώρα για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιλέχθηκε σκόπιμα προκειμένου να την παρακολουθήσουν, όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες, λόγω της σπουδαιότητας των 3 θεμάτων που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς της κ. Χαρτοπούλου δεν υπήρξε καμία αντίδραση όταν στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος από το …εξωκοινοβουλευτικό κόμμα «Το Ποτάμι».