ΓΤΤ


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παρέμβαση Θωμά Παπαλιάγκα σε εκδήλωση στα Φάρσαλα


Πιστός στο προεκλογικό του σύνθημα “Ορμή Ανανέωσης” ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας, Θωμάς Παπαλιάγκας, καθήλωσε με την ομιλία του, τους παρευρισκόμενους στην 1η κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας στα Φάρσαλα, την Πέμπτη 26 Απριλίου.

Με λόγο ορμητικό και χειμμαρώδη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορική αλλαγή ηγεσίας και ατζέντας του ΠΑΣΟΚ το 1996 με τον Κώστα Σημίτη, παραλληλίζοντάς την με την παρούσα αλλαγή ηγεσίας και ατζέντας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ιστορία γράφεται με ρήξεις, τόνισε ο κ. Παπαλιάγκας, αναφερόμενος στις μεγάλες τομές που έγιναν στην Ε.Ε. επι Σοσιαλδημοκρατικών Κυβερνήσεων (πχ Ο.Ν.Ε.), υπονοώντας οτι η “ρήξη” της εξόδου απο την κρίση στην Ευρώπη πρέπει και μπορεί να γίνει με τη δύναμη των Σοσιαλδημοκρατικών Κυβερνήσεων.

Ανήκωντας και ο ίδιος στη γενιά των 30+ που καλείται να πληρώσει τις συνέπειες της κρίσης, προέβη σε έντονη κριτική της προηγούμενης γενιάς, η οποία γαλούχησε τα παιδιά της με το “όνειρο” μιας σύμβασης στο Δημόσιο.

Προέτρεψε έντονα τους νέους της γενιάς του να εκμεταλευτούν κίνητρα και ευκαιρίες με σκοπό την παραγωγική δραστηριότητα και την αυτενέργεια σε μια προσπάθεια ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας, ενώ έκλεισε την ομιλία με το σύνθημα:

    Με οδηγό την αξιοπρέπεια θα δώσουμε μάχες και θα σηκώσουμε στις πλάτες μας τη χώρα, χαράσσοντας το μέλλον της!